home
wat
aanbod
actueel
contact
klanten
vriend
vrijwilligers_actief
Vrijwilligers en log-in
Wij zijn steeds hard op zoek naar mensen die vrijwillig aan het project willen deelnemen. Met name op het land komen wij voortdurend handen tekort.
Wilt u vrijwilliger worden, kijk dan op de "contact"pagina voor telefoonummers en e-mailadressen.
Om medewerker te worden hoeft u niet in MSP of zelfs in Heerlen te wonen.

Wij willen u er, misschien ten overvloede, op attenderen dat "vrijwillig" niet gelijk staat aan "vrijblijvend".

Wat voor werk is er te doen en wat houdt het in?
- √Čen maal per week enkele (ochtend)uren willen helpen met wieden, schoffelen, opbinden, dieven (van tomaten), en andere stadslandbouwwerkzaamheden.
Heeft u geen ervaring? Dat is geen probleem. Voorwaarde is wel dat u bereid bent om te vragen, te luisteren, te leren, en samen te werken.
Heeft u wel ervaring en/of kennis? Dat zou uiteraard erg welkom zijn. Voorwaarde is wel dat het te allen tijde teamwork is en blijft!

- handige, creatieve en inventieve vrijwilligers die ons met de aanwezige minimale middelen & materialen willen helpen de "keet" en de 'pipowagen' te verbouwen tot een gebruiksklare "keet" en "restauratie"-pipowagen.

- een vrijwilliger die zijn of haar kennis en kunde van compost en composteren wil delen en ons wil helpen bij het maken en onderhouden van een "hoop" of meerdere "hopen"

- iemand met kennis en kunde van het composteren met behulp van wormen; iemand die bereid is die kennis en kunde met ons te delen.

Wat krijgt u daarvoor terug?
Op de eerste plaats krijgt u er gezelligheid voor terug. Zo legt u contacten met mensen die normaal misschien niet uw pad zouden kruisen.
Verder leert u er hoe het is om op het land te werken in een zeer ruimtelijke, rustgevende, ongedwongen en zeker gezonde omgeving, even weg van de drukte van alledag en de stad.Ben je vrijwilliger of anderszins actief direct betrokken bij het project, log dan hieronder in om de lijst van medewerkers, notulen, afspraken, planning en dergelijke te bekijken (Let op! Gebruikersnaam en wachtwoord zijn hoofdlettergevoelig):A value is required.


A value is required.